Podcast om yogans bredd o djup – Louise intervjuar yogalärare Angelica som driver företaget Studio Karma i Norrtälje. Vi lär dig mer om yoga ... (jan-2018)

angelica louise

 

 

 

 

 

 

Podcast om Medicinsk Yoga – Louise intervjuar yogalärare Inger Ekman som driver företaget iamyoga i Strängnäs. Vi lär dig mer om yoga, hur man ska välja yogaform och vilka hälsofördelar man kan förvänta sig av att yoga regelbundet. (mars 2017).

Yogapodden IngerEkman

 

 

 

 

 

 

Podcast om personlig träning – Louise intervjuar Alexander Gefwert, Personlig Tränare och delägare i För-Dig träningsanläggning, Bromma. Alexander har en mycket bred och mångårig erfarenhet av träning, kost och näring och bjuder här på sina kunskaper och tips till den som har någon form av utmattningsbesvär men ändå vill träna på gym på ett tryggt och riktigt sätt. (Dec-2016).

PT skin

 

 

 

 

 

 

 

Podcast om lymfsystemet och lymfmassage - Louise intervjuar Lymfmassör Eva Demburg som har bred utbildning inom lymfmassage, laserbehandlingar, klassisk massage, personlig träning, yoga och gruppträning. Ett fungerande lymfsystem är extremt viktigt för att kroppens avgiftning ska fungera. Ofta är det stopp i lymfsystemet på sköldskörtelsjuka som därmed får besvär med ödem - svullnader från midjan och nedåt. (okt-2016)

Pod Lymfmassage audio mp3 image

 

Podcast om mage-tarm obalanser – Louise intervjuar terapeut och kostrådgivare Helene Kjellin som har bred erfarenhet av åtgärder för en frisk mage-tarm hälsa. Särskilt viktigt för dig med inflammatoriska besvär, stress, migrän, sköldkörtelobalanser. (Nov-2016).

Pod Mage Tarm mp3 image

 

 

 

 

 

 

 

Podcast om sköldkörteln - Louise intervjuar Nadja Öström - ordförande i Sköldkörtelföreningen, har en Haschimotos diagnos och många års erfarenhet av sköldkörtelobalanser och vad man själv kan göra för att må bra. (Sept-2016).

Nadja pod mp3 image