Samarbete med Åsa Melin på Boon.tv

Åsa Melin

Krönika i tidningen Hälsa & Funktionsmedicin nr 4/2020

8. Tema - Klimakteriet-page-001

Louise Edlund hos Malou på TV4

Roslagsliv

Roslagsliv jan 2018

Inlägg på fb av Jojo Tuulikki Oinonen jan 2018

Alltså satan i gatan, vad skarp du är Louise Edlund! Tack! Hormonterapeut och med passion att hjälpa kvinnor med detta märkliga fenomen: kvinnokroppen. (Läs: undantaget från den medicinska vetenskapen... 😉 obs, min egen frustrerade kommentar.)
Så tillhör du den ena halvan av befolkningen så vill jag verkligen tipsa dig att lyssna på detta avsnitt av Klimakteriepodden, där hon intervjuas av Åsa Melin just kring hur de kvinnliga hormonerna påverkas av stress och hur det hänger ihop med hela systemet och hur våra liv ser ut. Och är du i 40-50 årsåldern, strålande, här får du mycket kunskap!
Och är du under 40 så ännu bättre då hon just trycker på att ta tag i stressrelaterade problem tidigt...
Länk nedan.

Jag gick till henne för några år sedan när hon fortfarande hade mottagning i Stockholm - nu tar hon emot via telefon och skype. Hon hjälpte mig med att vända ett skepp av stress. Rekommenderar henne starkt. Och att bara lyssna här hjälper kanske också att se ditt liv med lite mer systemisk blick?
OCH! Jag delar din vision och dröm om att alternativ kunskap och medicinen ska mötas mera. Hoppas också på att få se mer av den varan innan jag lämnar jordelivet...  <3

artikel sid 1 (1)

Klimakteriepodden.se avsnitt 19

Louise blir intervjuad av "Hormontant" journalisten, näringsrådgivaren och kollegan Lotten Odh om sexlust och torra slemhinnor i klimakteriet - juli 2015. Ljudet är dåligt i början men det blir bättre efter några minuter. Vi beklagar det.

HormontantLotten

Ålands Tidnings hälsobilaga

Gästföreläsning i Mariehamn, Åland oktober 2016. Arrangör Ålands Bildningsförbund och Nina Axell på Lustans Ekologiska. Artikel i Ålandstidningens hälsobilaga.

Ålands Tidnings hälsobilaga

Radio

Mitt inslag från radiohuset torsdag 23/7 2015 på P4 Stockholm om klimakterieprocessen:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6217737

P4 radio Stockholm den 20/7 2015 med sångerskan Annelie Rydé som talar om Klimakteriet och det vi bör tala mer öppet om. Jag har mitt inslag 38 minuter in i sändningen efter låten "Hey soul sister...". Pågår i 10  minuter.