Finaste Louise,

Ville bara tacka för en fantastisk kurshelg innan jag sluter ögonen! Jag tycker att du är en underbar person och en jätteduktig föreläsare. Du gjorde allt verkligen lätt att förstå och ditt engagemang och din entusiasm är ju bara en oslagbar kombo! Fortsätt vara ditt underbara bubbliga jag, och dela med dig av dig själv och dina erfarenheter!

Det berikar och inspirerar!

Sofia Säfström

Hej Louise!

Tack för ett m y c k e t bra och intressant samtal. För första ggn i mitt 43-åriga liv har jag pratat med någon som faktiskt k a n och förstår sig på obalansen i min kropp.

En milstolpe för mig,

TACK

Det kom ett mail och ibland blir man extra glad...<3

Hej Louise! Hoppas allt är bra med dig!
Jag har tidigare haft konsultation med dig och gjort salivprover - jag har följt dina råd och är nu… GRAVID! Som ett litet mirakel när jag är 39år och försökt sen 2005…

Hej Louise!

Nu har jag tagit mig tiden att lyssna på ditt fina webbinar, bra summerat i ett så brett spann av ämnen!

Jag har följt dig och själv botaniserat mycket under de senaste fem åren då jag gick in i klimakteriet, träffade Mia och började min "hormonkarriär" via Hormonell.

Nu har jag precis opererat ett stort myom inkl.livmodern, försökte härda ut till klimakteriet men inte visste jag vad som väntade då! Jag hade fått hyfsat bra balans i livet innan operationen (i måndags) nu får vi se vad som händer. 😉

Jättebra att du med flera jobbat med dessa kvinnofrågor som det har varit så tyst om och äntligen börjar det så smått röra på sig. Behovet är verkligen skriande.

Tänk när jag var på Mias första seminarium och insåg hur många som mådde dåligt, det VR NÄATn hopkratta och jag som trodde jag ensam! Och hur många gånger har jag inte gråtit av frustration hos läkare och gynekologer, när de bara tittat på en som om man inte var klok. Det är hög tid för förändring! Så jag hejar i full kraft till dig du gör ett så fantastiskt bra jobb med dina seminarier, utbildningar, hormonforum m.m.! Jag sprider budskapet till alla!

Många hälsningar och tankar sänder jag dig

Kristin Blomberg

Några omdömen från Dipl Hormonterapeut omgång 2 våren 2017

”Allt som allt är jag jättenöjd med utbildningen. Bra upplägg, lagom med pauser, bra material, det märks att du vet vad du talar om !”

”Jag fick en klient och den nya infon jag hade tagit med mig från kursen passade perfekt in på anamnesen vi gjorde. Har även kunna lägga mitt eget hälsopussel”. Allt är så genomtänkt och upplagt. Pärmen med en himla massa bra info. Tusen tack för all omsorg med pauser, gott fika, penna och block <3″

”En mycket lärorik och inspirerande utbildning, jag kommer varmt rekommendera denna utbildning.”

”Gedigen utbildning, bra upplägg, pedagogiska bilder, kul med gästföreläsare. Det här är en unik utbildning”

”Bra med uppdelning 3 + 2 dagar. Jättemycket kunskap, inspiration till mina kunder. Du är grundlig och tydlig, jättebra”.

”Kommer absolut rek utbildningen till andra”.

”Mycket hög kvalitet, brett spektrum av kunskaper”

”Bra och tydlig struktur, väldigt genomarbetat material”.

Några omdömen från grundkurs Dipl Hormonterapeut omgång 1 våren 2016

”Intressant, lärorik och nyttig kunskap. Mycket information och brett utbud”.

”Bra gedigen kurs”.

”Bra grund, känner att jag har kunskap att bygga vidare på”.

”Jag har fått mycket större förståelse och kunskap som jag kan använda i mitt jobb”.

”Bra struktur. Tydlig föreläsare. Bra tips om allt möjligt för hälsoförbättringar. Ökad förståelse, ögonöppnare för kvinnors hälsa relaterad till hormoner”.

”Kul med extra artiklar, nyttiga tips, tydliga ppt bilder. Jag vill ha en fortsättningskurs”.

”Glad att jag anmälde mig”.

Omdömen om mig som lärare och utbildningsansvarig

”Lätt att lyssna på”.

”Louise har en djup kunskap som hon gärna delar med sig av”.

”Bred kunskap ! Men även djup, även om du ”erkänner” att du inte har detaljkunskaper om allt”.

”Mycket påläst, inspirerande, kunnig”.

Elever på Lic Livstilskonsult Anna Hallén Utbildningar - Hormonkurs 2 dagar nov 2015:

Du är underbar att lyssna på och har en enorm kompetens - Annelie

Tack för all din kunskap, Louise, så värdefull! Ska förvalta den så väl jag bara kan - Annica

Tack kloka Louise för din kunskap och din otroliga ödmjukhet är helt fantastisk. Tack ! - Rosa

Igår hade jag en konsultation med Louise Edlund
Det var stundtals jobbigt.. men jag behövde höra det som Louise, på ett rakt och kärleksfullt sätt förmedlade..! Jag kände mig verkligen sedd!! Jag fick råd och lösningar, som anpassades efter just mig och min situation. Louise du har mina varmaste rekommendationer!

Mari Nonnen

Övriga referenser

Louise hjälper verkligen kvinnor att finna vägen till ett balanserat och lustfullt liv genom ökad kunskap om hormoner. Hon brinner för kvinnors hälsa och är beredd att verkligen kämpa för att skapa en förändring! Hon utbildar i hur vi fungerar och vi själva kan göra för att må bättre. Du får högre kunskap och kan därmed själv arbeta med att förändra ditt liv i syfte att må bättre. Hon är ödmjuk, kärleksfull och lugn så att man som deltagare känner att man kan fråga om allt och ingen fråga är för liten eller för stor. Hennes kunskaper är mycket höga och likaså hennes ambitioner. Jag har samarbetat med Louise i ett evenemang och är mycket nöjd och jag rekommenderar henne varmt!"

Monica Capotondi - kollega

"Jag har kämpat länge med att gå ned i vikt efter mina två graviditeter utan att lyckats! Jag vet exakt hur jag ska äta och hur viktigt det är med regelbunden motion. Men ändå har jag inte lyckats med att gå ned i vikt. Till slut tröttnade jag på att ständigt misslyckas med viktnedgången och tog ett beslut att få hjälp med detta. Det var då Louise kom in i bilden. Jag tyckte kostrådgivare och coach lät intressant och jag har aldrig ångrat att jag tog hjälp av henne. Tillsammans har vi lagt upp realistiska delmål som jag har lyckats nå. Vilken tillfredsställelse att lyckats med något som jag har misslyckats med så många gånger förr. Som coach har Louise även lärt mig förstå sambandet mellan stress och misslyckad viktnedgång. Jag har inte bara gått ned i vikt utan jag har även fått bättre livskvalitet tack vare henne. Jag stressar mindre och försöker leva mer här och nu. Det låter enkelt men jag var så stressad att jag glömde bort att göra det. Jag fick hjälp med att öppna mina ögon och göra små förändringar som gav stora resultat."

Marie Edlund, 38 år, Älvsjö

"Det personliga omhändertagandet och den individuella stöttningen kändes ovärderlig."

Karin Wimnell, 68 år, Sthlm

"Mycket nöjd med min viktcoach. 10 av 10
Bra och kunnig personal som förstår problemet med viktnedgång, matvanor etc.i vardagen och som förmedlas på ett enkelt sätt."

Sven-Erik Svensson, 50 år, Stockholm

Kunnig, medkännande, engagerad, lugn, inspirerande och positiv
Omdömen från elever på utbildningen till Lic Kostrådgivare

Härligt språk och roliga metaforer. Pedagogisk!
Omdömen från elever på utbildningen till Lic Kostrådgivare

Energifull, eftertänksam och varm, klok och reflekterande, trovärdig, skapar trygghet och välbehag.
Omdömen från kollegor på NLP practitioner utbildningen

"Väldigt bra på att ge positiv feed-back. Man är glad efter ett besök hos dig. Klok och duktig."

Micke Malmgren, 31 år, Skogås

"Väldigt bra på att ge positiv feed-back. Man är glad efter ett besök hos dig. Klok och duktig."

Micke Malmgren, 31 år, Skogås

Hormonsöndagen i Bromma april 2015

-”Dag två på kursen stod den fantastiska Louise Edlund för där vi fick lära oss om hormoner och hur våra kroppar påverkas av dem. Kommer på mig själv att tårarna rinner medan Louise föreläser. Hennes kunskap berör mig ända in i hjärteroten. När hon sedan ser på mig och frågar hur det är blir jag alldeles varm. Vilken kvinna! Vilken empati! Vilket proffs! Jag är inte ensam. Tyvärr är vi flera men det finns hjälp. En stor tröst.”
Christina Pippi Hanström

Några kursomdömen från Kvinnohelgerna i okt-2014:

Tack alla för denna helg! Underbart att få ta del av kvinnlig kraft. Vi kan tillsammans!

Tusen tack för allt! Fick med mig häftiga kunskaper och kärlek till den förunderliga kvinnokroppen! Den är inte alltid lätt att leva i.

Tack Anna Hallén och Louise Edlund för en mycket bra kurs. Ni är så otroligt duktiga och ger så mycket av er själva. Det var också kul att få träffa er alla andra och få ta del av era tankar och funderingar …..Önskar er allt gott!

Stort tack Louise. Du öppnade mina ögon idag. Ett tidigare oskrivet blad för mig som du nu fyllde med så viktig kunskap.

Tack Anna och Louise för mycket bra kunskapstanksdagar! Härligt att också få ta del av andra kvinnors erfarenheter och kunskaper! Detta ger mersmak.

Tack till Louise Edlund och Anna Hallén för en sån lärorik och givande och intensiv föreläsning. Jag längtar redan till nästa!

Girl power kallas det vill jag minnas mig!! You go girls!!

Stort tack för två fantastiska dagar! Jag är fullspäckad och försöker landa. Har tagit tag i några saker bla har jag slängt ut Facebook från mobilen och jösses vad tyst och konstig den varit idag.

Tack för kursen i helgen, på Mornington i Bromma. Tack till alla er som deltog och Tack Louise Edlund och Anna Hallén som föreläste. Intressant och givande kurs! Jag tog min stickning och gick till bussen och trots att jag är urstockholmare tog jag den åt fel håll… Jag skyller på att jag var alldeles nytankad med kunskap och väldigt trött 🙂

Jag kan komma hur många helger som helst! Shiiit va intressant allt det här är!!
Lycka till <3

Ni som ska gå kursen/kurserna i helgen kommer att få mycket kunskap med er hem!